ΠΡΟΦΙΛ

Η Κρητοδομή Α.Ε. ιδρύθηκε το 1997 στα Χανιά από εξειδικευμένους εργολάβουςοικοδομών με άριστη τεχνογνωσία και εμπειρία στο χώρο των μεγάλων πολεοδομικών κατασκευών.Από τότε μέχρι σήμερα η εταιρεία δημιουργεί στα Χανιά μερικά από τα πιο σημαντικά και ποιοτικά κατασκευαστικά έργα της πόλης.

Η Κρητοδομή, μετά την ανάλυση των γενικών και ειδικών απαιτήσεων του έργου, αναλαμβάνει όλα τα στάδια της κατασκευής ενός κτιρίου,συγκροτήματος ή μονοκατοικίας:

Mελέτη - Eπίβλεψη - Aνέγερση

Η εμπειρία και η υψηλή τεχνογνωσία μας, μας επιτρέπουν την κατάρτιση προσυμφωνημένου συνολικού κοστολογίου και ημερομηνίας παράδοσης, τόσο σε περιπτώσεις πλήρους κατασκευής - "με το κλειδί στο χέρι" - όσο και σε περιπτώσεις ημιτελούς κατασκευής, όταν αυτό ζητηθεί. Με αυτόν τον τρόπο φροντίζουμε για την ηρεμία σας: Οι καθυστερήσεις και οι συνήθεις σε μικρότερες εταιρείες υπερβάσεις του αρχικού προϋπολογισμού, είναι πράγματα ξένα προς τις επαγγελματικές μας πρακτικές.

Η Κρητοδομή Α.Ε., λόγω της ραγδαίας ανάπτυξης της κατά τα τελευταία χρόνια, έχει προχωρήσει στην κατασκευή νέων ιδιόκτητων εγκαταστάσεων στο Αγροκήπιο Χανίων, στις οποίες και στεγάζεται πλέον. Οι νέες εγκαταστάσεις, συνολικού εμβαδού 8.200 τ.μ. περίπου, συμπεριλαμβάνουν εκθεσιακούς χώρους και showroom, αποθηκευτικούς χώρους και χώρους γραφείων συνολικού εμβαδού 3.500 τ.μ.

Ο στόχος μας ήταν και εξακολουθεί να είναι η ποιοτική κατασκευή υψηλού επιπέδου και η συνεπής και αξιόπιστη εξυπηρέτησή σας. Δεν ξεχνάμε ποτέ το γεγονός ότι κάθε καινούργιο κατασκευαστικό μας έργο, μικρό ή μεγάλο, πρέπει όχι απλά να ικανοποιεί, αλλά να ξεπερνά τις απαιτήσεις σας. Αυτός είναι και ο λόγος που όλα αυτά τα χρόνια δημιουργούμε κατοικίες και γραφεία της υψηλότερης ποιότητας και των πιο σύγχρονων αντισεισμικών προδιαγραφών, τα οποία παράλληλα διακρίνονται για τον υψηλής αισθητικής και λειτουργικότητας αρχιτεκτονικό σχεδιασμό τους.

Όσον αφορά την διαδικασία πληρωμής, με την Κρητοδομή μπορείτε να απολαύσετε μεγάλη ευελιξία: Πέρα από το προκαθορισμένο κοστολόγιο που σας "λύνει τα χέρια", μπορείτε να πληρώσετε ακόμη και με ανταλλαγή οικοπέδου. Πάγια πολιτική της εταιρείας μας είναι η διευκόλυνσή σας. Γι’ αυτό και φροντίζουμε διαρκώς οι τιμές μας να είναι προσιτές, έτσι ώστε να σας παρέχουμε την υψηλότερη δυνατή αξία για τα χρήματά σας!

|
|
©2008-2012 ΚΡΗΤΟΔΟΜΗ Α.Ε. All Rights Reserved.
By Lime Creative